Hujan Ais di Sabah?

Apakah yang menyebabkan hujan ais di Inobong Penampang Sabah baru-baru ini?

Menurut Jabatan kajicuaca, mereka tidak mendapati apa-apa yang aneh mengenai cuaca pada hari kejadian berlaku.

gambar dan cerita selanjutnya Disini

Kejadian ini juga pernah berlaku di Datuk Keramat KL, dimana hujan ketulan ais selama kira-kira 20 minit.(sebelum itu pernah juga berlaku di Subang)

Ini mungkin sebahagian daripada kejadian aneh yang kita tahu. Sebelum ini kita dikejutkan dengan berita yang mengatakan ais batu juga turun di kawasan pasir.

Comments

Facebook Comments

1 comments:

tquah said...

ni kejadian hujan ais batu yang 2 kali suda sya dingar ..pertama kali berlaku di kg monsok ulu pada tahun 1999, masa sy tingkatan 1. kawan saya dari kampung tu yg kasi tau...tp sy tau mmg betul ni cerita sbb semua org dri kg tu pun cakap. Tak kan durang reka2 saja ka.ini tida dapat liputan luas sbb tu kg jauh betul bah..tiada reporter sampai sana, alat komunikasi pun masi kurang....

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas