Apa yang dicari oleh orang Malaysia di Internet

Percaya kah anda? Top 15 apa yang dicari oleh orang Malaysia di Internet. Setakat february 2008. (this following keywords is what Malaysian searching for on the internet)

1. cititel
2. final fantasy 8
3. windows xp
4. perbendaharaan malaysia
-(Malaysia Treasury)
5. daniel henney
-(Korean American actor)
6. khairy jamaludin
-(son-in-law of Malaysia’s current prime minister)
7. mas travel fair
-(MAS = Malaysia Airlines)
8. iask
-(International Association for the Scientific Knowledge)
9. OXY
-(Occidental Petroleum Corporation)
10. altantuya
-(Mongolian woman murdered in Malaysia not too long ago)
11. mitsubishi malaysia
12. nokia theme
13. norton
14. mastika
-(local magazine)
15. gantz
-(manga and anime series)

Memang pelik tetapi itulah hakikatnya.

Keywords ini adalah berdasarkan Most Popularity dan Top Gaining Queries of the month.

carian orang malaysia tahun 2010 disini
p/s: kamu ada guna ka tu keyword? i guess altantuya ada kan, kenapa teda ah? :(
pps: making money teda ka?

Comments

Facebook Comments

2 comments:

urang ranau said...

sy rasa...kalau alantuya tu sy pun ada cari...yg lain2 tuh teda lah pula..
:p

Tanakwagu said...

altantuya tu popular pada tahun itu

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas