Berapa gaji kamu sebulan

Siapa yang teringin gaji RM 1 juta sebulan? Mestilah semua mahu kan.




Tak pa la, bergembiralah dengan apa yang ada, jangan pula terdesak dan mahu melakukan perkara-perkara yang jahat.

Comments

Facebook Comments

1 comments:

san said...

Tanakwagu , saya rasa gaji saya tidak sampai macam itu tapi boleh saya dapat tu , yang penting satu juta rupiah :)

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Zaman Sekarang BITCOINNNN

FREE BITCOIN-MINING

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
http://www.linkwithin.com Skrol ke Atas