Ratu Pondan Ditangkap

Lawak ni tajuk tapi benar-benar berlaku. Entah siapa lah yang menganjurkan pesta ini.
Pertandinagn yang diadakan di Bachok Kelantan ite telah diserbu oleh JHEAIK dan menahan 16 peserta ratu pondan, 3 daripada pondan tersebut berjaya melepaskan diri dengan terjun ke sungai berdekatan.

Pondan berkenaan berusia kira-kira 20-30 an.

Jika didapati bersalah akan tindakan denda sebanyak rm3000 atau penjara.

Saya masih ingat ditahun yang sudah, sepupu saya ada membawa gambar-gambar pondan dari Thailand. Wow punya main cun, kalah-kalah simandak yang original. Kalau tidak tahu memang terlanjur bercinta dengan pondan ini.

Comments

Facebook Comments

7 comments:

Din said...

Biasalah tue geng, akhir zaman manusia nie brmacam-macam karenah. yang halal diharamkan dan yang haram dihalalkan. so, pandai2lah bawa diri,geng.T.Q kasi mkn ikan aku.

nature said...

One thing i must say was. human never fulfill their's needs,

dn0-Ira said...

Kalau pulang lewat malam lepas tengok wayang..mesti ternampak 'pelacur pondan' di Kg Air...Pihak berkuasa modop saja...Bangunlah! Sudah2 lah bermimpi tu. Takkan nak tunggu pertandingan Ratu Pondan dianjurkan di Sabah lagi.....Geleng Kepala

Tanakwagu said...

hi, dn0-ira,

debgar cerita pondan2 tu adalah pekerja bangunan kalau waktu siang, he,,he kerja piling.
meluat aku tengo pondan tu teda kerja lain

dn0-Ira said...

hehehe....siang buat piling..malam pula falling in the ????

Geleng kepala 100 x

tanakvagu said...

sangai...sya tau mcman mau halau pondan tu,bukan apa lah durang tu manusia juga,kasi durang kana lahir sot sot sotong cam tu kan.

caranya kita tegur durang kanapa kau macam sotong bilang muhahaa..
SIAH SIAH HIDUP D DUNIA D LAHIRKAN PUNDAN@PONDAN@BAPOK hAHA

Anonymous said...

hahahahaha... pondan pun ada juga yg suka tu.. hehehehehe..katawa saya oh, adakan yg kakitgn awm di sabah yg kena tangkap sbb ber'anu' sama pundan.. ada lagi yg masuk makhamah sbb tue laki2 tak dpt byr servis yg tue pondan bg.. kosian.. bikin malu oh... jgn tinguk2 tu pundan tu bgtue ada juga yg mau hmmm...hmmmm...tue...hehehehe

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas