Pelancaran Album Linda-1-Borneo

Saya pergi ke pikom hari ini di sabah trade center. Nampaknya kesan kenaikan harga barangan tidak menghalang atau mempengaruhi para pembeli untuk berpusu-pusu berkunjung ke bilik pameran.

Selepas itu saya mengajak kawan saya (drebar) pergi ke 1-Borneo untuk mencari PDA(personal digital assistance ).

Tidak sangka-sangka rupa-rupanya Artis Sabah Linda Nanuwil dalam pelancaran albumnya yang berjudul Linda. Saya tidak dapat mengikuti keseluruhan persembahan tetapi mendapat tahu bahawa kesemua lagunya dalam KADUS.



Pelancaran disempurnakan oleh YB Datuk Joseph Pairin Kitingan Presiden KDCA.

Saya akan upload gambar dan 2 buah lagu yang saya sempat rakan. Nantikan disini, saya jamin puas hati. Video closed-up dan sound ok.

p/s: Mahu lihat Linda Live? Dia sangat sangat kurus.
p/p/s: Takziah kepada Linda atas pemergian bapanya minggu lalu.

Stay tune for update.

ramok.info contest

Comments

Facebook Comments

6 comments:

tanakvagu said...

kasian dia kan...

Tanakwagu said...

kesian bah. patutlah dia kurus talampau. tu urang pun semua cakap dia kurus banget

Din said...

Lama tak dengar khabar c linda nie? terakhir dengar, konon dia nak kahwin dengan seorang menteri daripada Sabah! betul kah???????????. Sayang zaman kegemilangan nya telah berakhir sudah. nasib2.

Tanakwagu said...

din,
Linda baru kasi lancar album, kenapa pula zaman kegemilangan sudah berakhir? Masih ada ruang untuk berada di puncak lagi2 masih muda

gurl said...

apa2pun linda tetap yg da bezz..dia msh boleh pergi jauh bah..chiayoo linda..

Anonymous said...

apa2pun linda ttp yg da bezz..msh blh pegi jauh..

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas