Satria NEO vs Ferrari

ok saya suka video ni, bukan apa, aku ni pun suka juga test power. Tapi jangan amalkan selalu maklumlah malang tidak berbau.

Saksikan kerja gila mamat ni

..#

Comments

Facebook Comments

3 comments:

ReNo said...

Suruh durg main atas track la kalau berani..Highway memang la kereta banyak....susah mo laju perari tu geng..hehe apapun nice video. berani budak2 tu ah?

bidkCOM said...

aku download saja videonya biar bisa menikmatinya...

Web design said...

I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have bookmarked your site to check out the latest stuff you post.

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas