Kes kehilangan Sosilawati

Kes kehilangan Sosilawati, tentu kamu ada mengikuti cerita kehilangan dato' Sosilawati ini. Sosilawati adalah bekas isteri vokalis lefthanded Nash.

di bawah ini saya pamerkan komen salah satu pengunjung di berita harian yang hanya menggelarkan dirinya k.

melihat kepada persoalan2 nya ada baik juga untuk direnungkan.

pelik betul fakta..1)kenapa nk pegi banting 3 hari, x balik2 padahal dekat jer dgn rumahnyer, 2)bini pegawai bank cakap laki dia ada hal 3 hari, xleh cerita, mcm terancang jer komplot ni, 3)kenapa nk bw duit jutaan RM, guna cek jer la, 4)nape laki sosilawati x wat laporan polis awal2 lg kehilangnnye sbb dia dpt call yg mencemaskn, 5)nape polis xdpt kesan keta diaorg, tggu org awam yg bgtau, padahal keta mewah tu, mesti ade system tracking, 6)ape tujuan urusniaga smpai 3 hari, 7)dlm 4 org tu, siapa yg terlibat dlm komplot terancang..8)fakta belit

p/s: dato' atau datuk saya tak pasti

sumber bharian.com.my online

Comments

Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas