wajib tayang tarian lucah

kalau finas ada syarat wajib tayang penganjur majlis pun ada wajib tayang juga.

sejak tiga bulan pertama tahun 2011 nampaknya banyak kontroversi yang berlaku berkaitan public show. terbaru adalah kontroversi majlis hari jadi Erma Fatima yang telah disajikan dengan tarian lucah secara kejutan.

menurut erma fatima dia tidak menjangkakan kejutan tersebut yang dianjurkan oleh teman baiknya.
beginilah lah aksi tarian lucah tersebut


surprise....!!!!!
tarian yang diberi nama paper doll. ada mendakwa bahawa penari tersebut adalah pondan.

gambar hiasan berikut pula adalah antara maksud paper doll



Paper dolls are figures cut out of paper, with separate clothes that are usually held onto the dolls by folding tabs. They have been inexpensive children's toys for almost two hundred years. Today, many artists are turning paper dolls into an art form.
Paper dolls have been used for advertising, appeared in magazines and newspapers, and covered a variety of subjects and time periods. They have become highly sought-after collectibles, especially as vintage paper dolls become rarer due to the limited lifespan of paper objects. Paper dolls are still being created today.

tidak lama dulu juga heboh pasal suatu majlis appreciation and thank you day yang mana tarian lucah disajikan kepada penonton dan hadirin yang hadir siap boleh pegang-pegang lagi. Pertunjukkan "Tiger Show", dalam Majlis Makan Malam di Marriot Hotel, Putrajaya pada 16 Disember lalu(2010).

begitu juga dengan satu video klip tarian lucah yang dikenalpasti berlatarkan suasana sabah(promosi pelancongan) namun belum dipastikan sebenar-benarnya dimanakah ia berlaku.

sebab-musabah kenapa ini semakin berleluasa berlaku saya tidak dapat pastikan namun tentunya berkaitan 'perniagaan' dan produk yang menguntungkan dipihak yang menganjurkannya.

Comments

Facebook Comments

2 comments:

LittleGurl said...

supposely kena la halang tayangan yg x sepatotnye cmni. taw la artis kn,tp respect la peminat anda.sedey dorang lau dpt taw show mcm ne yg artis kesygn dorang mengadap pd waktu istimewa..huhu

Tanakwagu said...

sepatutnya erma dan kawannya kena bincang pasal jenis persembahan yang akan dipersembahkan. malangnya ini dlakukan secara kejutan.

bukan saja peminat yang meluat tapi juga seluruh rakyat malaysia apatah lagi pihak berwajib serta tokoh2 agama

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas