bruno mars live in malaysia SOLD OUT

bruno mars live in malaysia SOLD OUT

hari ini 10.04.2011.

wow macam goreng pisang panas atau keropok lekor
nak buat macam mana Bruno Mars ni popular tiket pun laku. paling aku suka lagu dia ialah "saya mahu jadi kaya" I want To Be A Millionaire :) (perasan woah...)

burno mars live in malaysia
Bruno Mars live in malaysia mungkin akan di adakan lagi tapi entah bila dan bergantung kepada promoter tempatan untuk membawanya sekali lagi di malaysia.

maklumat lanjut tentang Bruno Mars dan konsert jelajahnya sini

p/s: takpa harap2 ada member upload kat utube atau beli je vcdnya.

Comments

Facebook Comments

1 comments:

Redbloodsnow said...

asal dorg tak nak buat kat Kuching ek. nakkk gak pi..hehehe :D

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas