dapatkan hosting dan domain harga ter 'runtuh'

update terkini tinggal 2 1 hari lagi tawaran akan tamat.
anda melayari internet setiap hari?mungkin memeriksa email,membaca status facebook atau twitter dan yang paling utama membaca catatan blog atau website seseorang. adakah anda terfikir untuk memiliki hosting dan domain sendiri? ini lah masanya kerana Integricity Technology ada menawarkan secara terhad lagi paling murah untuk anda memiliki hosting dan domain sendiri.

sebelum itu saya ingin menerangkan secara ringkas apakah hosting dan domain itu?

Hosting
-adalah serupa dengan hard disk pada komputer anda di rumah, iaitu untuk menyimpan fail2 seperti mp3,video,ms word,counter strike,sim city dan pelbagai lagi. apabila anda membeli hosting maka anda boleh menyimpan file2 anda tadi ke suatu tempat yang lain. sekiranya komputer atau laptop anda rosak dan fail2nya hilang anda boleh login ke hosting anda dan mengambil kembali fail2 yang berkenaan.

-seperti hard atau pen drive anda, hosting mempunyai saiz yang tersendiri,misalnya 100mb,5gb,10gb dsb.

Domain
-ialah alamat laman web anda sendiri misalnya www.chedet.cc, www.juallekor.com dan sebagainya. kelebihan memiliki domain sendiri adalah lebih professional dan diyakini pelanggan (sekiranya website anda berorientasikan produk dan perkhidmatan)
-ada dua terminologi yang berkaitan domain iaitu domain itu sendiri dan juga sub domain.

sub-domain
-contoh domain adalah seprti di atas manakala contoh sub domain seperti ini http://rimbunanhijau.com/anime atau http://blog.rimbunanhijau.com

e-mail sendiri
-anda akan mendapat email seperti alaika@namaanda.com berbanding alaika@yahoo.com.my dsb. ia kelihatan lebih pro dan meyakinkan

anda sudah mendapat tips? inilah masanya anda untuk memiliki hosting dan domain sendiri pada harga yang paling rendah di malaysia. ya serius.

ketika saya menulis artikel ini sudah banyak yang telah membelinya dan sedang meningkat.
pakej hosting dan domain termurah

anda harus bertindak cepat kerana ia hanya tinggal 5 hari lagi sebelum pihak Integricity Technology menutup peluang keemasan ini buat selama-lamanya.

berikut adalah detail tentang tawaran ini

=RM39 instead of RM555 for 1 Standard Corporate Web Hosting for 1 year (includes a .com, .org, or .net domain)
= 2 GB Disk Space + 10 GB monthly data transfer
=10 Sub-domains + 20 Emails
=Daily, Weekly & Monthly Backup + 24/7 support from Integricity, Centrepoint Bandar Utama [93% OFF]

menghadapi masalah??

jangan susah kerana pihak syarikat sangat professional dalam perniagaan mereka dan bantuan seperti telefon, email malah interaksi secara langsung di facebook mereka.
lihat sendiri sokongan mereka kepada pelanggan, sangat cepat dan effektif.

pakej hosting dan domain termurah

lihat pula apa kata happy customer
pakej hosting dan domain termurah

so apa tunggu lagi tinggal 5 hari saja lagi. rebutlah peluang ini,ia tidak mungkin akan ditawarkan lagi serendah harga ini (96% diskaun).

pakej hosting dan domain termurah

sebarang pertanyaan berkaitan dunia hosting,domain,uploading,downloading saya sudi membantu :)

p/s: oh ya sekiranya anda sudah ada domain sendiri jangan lupa linkkan dengan blog ini dan sebaliknya.
p/s: hanya jika anda membeli melalui blog ini saya sudi membantu apa juga pertanyaan anda (berkaitan je)

*Update*

wow laku...laku, semakin ramai yang 'grab' tawaran ini, cepat tempoh dah tinggal 3 hari lagi. sambar sebelum ditutup buat selama-lamanya tawaran ini.
domain dan hosting paling murah
dapatkan d sini

Comments

Facebook Comments

5 comments:

HAW said...

tutorial yg mana?

Tanakwagu said...

ermm yg mana sayu dah lupa,sebab u banyak site

Muhammad Helmi said...

thnks for the info...
saya mmg da lme crik bnde nie...
(*_*)

Tanakwagu said...

sambar sementara pakej masih ditawarkan.berbaloi-baloi

Redbloodsnow said...

whoaa! murah giler kan :D

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas