kedudukan terkini "The Great Churpchurp Race"

kedudukan terkini "The Great Churpchurp Race". latest frontier as per today.
permainan ini adalah untuk memenangi perlumbaan,siapa yang paling banyak kilometer dia jadi pemenang. so macamana nak dapat kilometer tu? iaitu dengan menjemput rakan-rakan anda dalam facebook untuk menyertai perlumbaan itu.

setiap kali anda membawa seorang kawan anda akan dapat 100km dan sekali share dapat 1 km. untuk menyertainya anda perlulah ahli kepada facebook dan churpchurp. jika belum sertai churpchurp boleh mendaftar disini atau klik banner sebelah kanan.

Step One - Bring friends to Join the Race!
Step Two - Beat friends who's in the race! Come on, BFFs can wait!
Step Three - WIN iPad 2, BB Bold 3, iPod Touch and a pair of movie passes!

The Great Churpchurp Race prize

kedudukan terkini setakat 24 april 2011. peraduan tamat 20 May 2011
The Great Churpchurp Race prize


hadiahnya tetap lumayan iaitu
The Great Churpchurp Race prize

so apa lagi hidupkan injin anda disini anda mempunyai beratus atau beribu friends di facebook? ini lah masanya anda menjadi pemenang. selamat mencuba

*update lagi*
tinggal 17 hari lagi untuk berlumba kedudukan terkini disini

Update terkini keputusan pemenang

  1. Grand Prize winner winning an iPad 2 32GB with 81, 616 KMs is Yusuf @ Himpunan Lawak Jenaka! 
  2. The First Runner-Up winning a BlackBerry Bold 3 with 76, 039 KMs collected is -  Wong Be Keong!
  3. The Second Runner-Up winning an iPod Touch 32GB with 75, 510 KMs collected is -  Leslie Cheng!







congratulation to all winner.

Comments

Facebook Comments

3 comments:

Haris Kaito said...

wah3...mcm kenal jer Haris Fadilah tu..ha3...

Train and place said...

@Haris Kaito

haris fadila tu haris kaito ka?
btw tahniah kepada yga ada injin turbo

Tanakwagu said...

tahniah kepada peserta yang bersaing. haris engko ka tu

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas