lirik dan lagu : banyak bising Boonyi Ft 2Wins & Dena

lirik dan lagu : Banyak Bising (Jong Jong Inai) Boonyi Ft 2Wins & Dena

Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Jong jong inai
Mak ipong raja wali

Berdesing berdesing
Telingaku berdesing
Kepala aku pening
Berliga dan berpusing
Lantang semakin nyaring
Kuat bunyinya bising
Sekarang ku ingat anjing
Rupa-rupanya kucing

Inai-inai jong inai
Bukan inai di jari
Inai longlai gemalai
Bila Dena menari

Bunyi bukan sebarang bunyi
Bunyi bukan sesuka hati
Bunyi bukan sekadar bunyi
Bunyi duit ada inti

Pak Tam Pak Teh
Bukan rasa boleh
Bukan nak bertatih
Bukan baru belatih
Belajar dan fasih
Bunyi engkau kurang
Bunyi kami lebih

Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi baru lagi dalam ini industri
Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi kasi gegar semua pasti menari

Hidung jangan tinggi
Lagak jangan sombong
Jangan nak banyak bunyi
Bila cakap bohong
Banyak omong kosong
Duduk bawah tempurung
Dia banyak bunyi
Perjalanan pun terpesong

Tak perlu diusung
Tak perlu disanjung
Bunyi engkau bunyi tong
Bunyi aku tak kosong
Jangan meninggi diri
Jangan nak banyak bunyi
Bila ramai mencari
Terkial kau sembunyi

Inilah saksinya bila lidah bermadah
Bila pena dan kertas bertemu dengan mata
Kenalah jaga-jaga
Kena ada waspada
Bila madah dilontar yang suka jadi duka

Orang kata tiada bunyi
Tapi aku belum sunyi
Cakap kosong bunyi berani
Memang engkau banyak bunyi

Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi baru lagi dalam ini industri
Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi kasi gegar semua pasti menari
Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi baru lagi dalam ini industri
Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi kasi gegar semua pasti menari

Mana suara sakti
Mana si hidung tinggi
Mana engkau berlari
Mana hendak sembunyi

Mana suara sakti
Mana si hidung tinggi
Mana engkau berlari
Mana hendak sembunyi

Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi baru lagi dalam ini industri
Jong jong inai
Mak ipong raja wali
Bunyi kasi gegar semua pasti menari

Jong jong inai
Mak ipong raja wali


Artist:
Daly bekas Ahli Fiqir & Ikhwan Hotfm & Dena feat Boonyi (bunyi)

lagu banyak bunyi boonyi 2wins dena
Boonyi

lagu banyak bunyi boonyi 2wins dena
2Wins dan Dena

2Wins a.k.a Pak Tam dan Pak Teh dan orang baru Dena. mana satu pak teh dan pak tam tak tahu :)

dengar juga lagu perang dah tamat

Comments

Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas