Panas budak sekolah seks di kebun getah

Panas budak sekolah seks di kebun getah.

Update-sudah removed

Apa sudah jadi dengan budak sekolah sekarang ini, ponteng sekolah, minum arak,hisap gam,pil extacy.

lihat lah gelagat budak-bueak sekolah menengah ini yang berani melakukan adegan bercium, sambil dirakam olah rakan-rakan. video ini sepanjang 1 minit 20 saat. apa yang anda lihat dlm screen shot ini 2 pasang budak yang separuh berpakaian seragam sekolah. anda lihat berciuman tapi selepas itu bagaimana?

lokasi strategik kebun getah.

dalam video itu kedengaran salah satu perempuan berkata "pening saya pening" berkemungkinan sedang khayal dengan alkohol. perakamnya pula adalah perempuan (boleh kenal melalui suara)

kedengaran loghat dari sabah.

video ini boleh dicari di facebook (jika masih ada)

Panas budak sekolah seks tengah kebun getah
harga getah mahal


video ini baru diupload baru 15 jam. boleh cari di www.facebook.com

berikut pula skandal yang di paparkan oleh www.sabahkini.net

video seks vvip

Skandal seks VVIP baca sini

pula daa...Panas budak sekolah seks di bilik rumah sendiri

Comments

Facebook Comments

5 comments:

sabree hussin said...

nak promote ke ni?

Anonymous said...

tak baik tau

Tanakwagu said...

tak, org dah promote aku ulas saja

Anonymous said...

mana videonya..leceh

sabul said...

facebook.com/video/video.php?v=154818137916111

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas