salma juara mentor 5

tepuk tangan...juara mentor 5 terbitan tv3 jeng..jeng S-A-L-M-A. serius? belum lagi tapi tunggu dan lihat.

nampaknya sudah terang lagi bersuluh,bahawa protege kepada erra fazira akan mejuarai mentor musim ke 5 ini.

bukan takbur atau membuta tuli tapi saya ada pengalaman pada mentor musim lepas dimana black protege kepada mas idayu memberikan persembahan yang mantap dari minggu pertama dan konsisten sehingga final.

so pada kali ini saya sudah nampak salma bakal juara mentor 5,memandangkan dia menjuarai setiap minggu dengan undian yang tertinggi dari juri awam dan ulasan yang sentiasa positif dari pihak juri.

komen juri Ramli MS dan Noraniza Idris kepada protege Salma

mentor 5,ramli ms,noraniza idris

saya nak dengar ramli ms menyebut 'macam mariah carey' pada konsert yang akan datang, berikutan kepoweran vokalnya.

"Saya percaya markah keseluruhan mencecah 80 markah yang diperolehi oleh Salma banyak sumbangan undian SMS," kata Ramli.

sementara itu Erra menolak tanggapan sesetengah pihak yang salma mendapat undi yang banyak kerana kepopularan dirinya

"Kita sudah lihat dalam Mentor sebelum ini, kejayaan protege bukan kerana populariti mentornya. Ada mentor yang popular tapi protege mereka tidak berjaya pun," kata Erra.

"Salma semakin kukuh" - Mangga Online.manggaonline.com.my

berikut pula keputusan terkini setakat minggu ke 3 mentor kumpulan a dan b
keputusan mentor 5,salma,iqa,aiman,shiha,ratna,ayish

keputusan mentor 5,salma,iqa,aiman,shiha,ratna,ayish

berikut pula komen peminat Salma, fuhh sampai begitu sekali
komen peminat salma mentor 5,erra fazira
saya setuju sekali dengan komen peminat tersebut, artis-artis malaysia sepatutnya pergi lebih jauh dan bersaing di persada antarabangsa, janganlah terperuk dalam persekitaran malaysia saja, paling tidak pun jadi ikon ASEAN pun boleh la.


salma dengan suara powernya
*lirik listen dekat bawah*

siapa yang minat dengan salma teruskan mengundi, berada di kedudukan selesa tidak bermakna menang kalau tak ada peminat undi,sebab sistem yang digunakan adalah sistem undi SMS.

sedikit biodata Salma mentor 5

Nama Penuh : Salmah Binti A. Asis
Nama Panggilan : Salma
Mentor : Erra Fazira
Bangsa : Melayu
Agama: Islam
Asal : Tawau, Sabah
Umur : 21
Pekerjaan(sebelum masuk mentor) : Clerk
Anak ke 8 dari 9 adik-beradik. kira no 2 bongsu
selamat maju jaya buat salma, semoga memeriahkan lagi industri hiburan tanah air.

last but not least ni lah lagu kegemaran salma mentor 5
Listen lyrics by Beyonce

Songwriters: Preven, Ann; Cutler, Scott; Knowles, Beyonce; Krieger, Henry;

Listen to the song here in my heart
A melody I start but can't complete
Listen to the sound from deep within
It's only beginning to find release

Oh, the time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own all 'cause you won't
Listen

Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

You should have listened, there is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams'll be heard
They will not be pushed aside on words
[. From: http://www.elyrics.net/read/b/beyonce-lyrics/listen-lyrics.html .]
Into your own all 'cause you won't
Listen

Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

I don't know where I belong
But I'll be moving on
If you don't, if you won't

Listen to the song here in my heart
A melody I start but I will complete

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you think you gave to me
But now I've gotta find my own, my own

Salma (Malaysia) Charice (Philipine) song- Listen


jangan lupa like atau share di facebook anda

Comments

Facebook Comments

5 comments:

bah said...

belum tentu juara bro

Tanakwagu said...

ramalan ini berdasarkan trend salma yang konsisten dengan markah tertinggi(mcm Black-mas idayu). saya cadangkan kpd erra supaya jangan salah pilih lagu utk salma
thanks.

Fantastic Ajane said...

ui blh than juga rupny suara dia kn..:) sa xda mengikuti ba mentor...

Tanakwagu said...

@Fantastic Ajanesaya menonton mentor kerana kecewa dengan AF he..:) lg pun x rugi undi si salma ni

Fantastic Ajane said...

td sa p godek2 psal si salma ni.. mmg power ba suara dia kan..hehhe amazed tul..:)

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas