bayi 2 kepala

BEIJING - Sebuah rumah sakit di baratdaya China mengatakan perempuan kembar siam dengan satu tubuh dan dua kepala telah lahir.

Seorang kakitangan bernama Wang di Rumah Sakit Pusat Bandar Suining di wilayah Sichuan mengatakan anak itu lahir pada khamis.

Orang tua kepada anak itu adalah petani, tidak ingin memiliki bayi pada awalnya, bimbang mereka tidak mampu untuk hidup setelah mendapat anak itu. Dia mengatakan mereka mengalihkan si kembar ke rumah sakit di kota Chongqing untuk pemeriksaan intensif.

si kembar beratnya seberat 4 kg dan panjang 20 inci (51 cm). Mereka mempunyai dua spinal dan dua esopagus serta berkongsi organ tubuh yang lain. Doktor mengatakan bahawa adalah hampir mustahil untuk memisahkan mereka.

bayi kembar berkepala dua,bayi istimewa




Comments

Facebook Comments

3 comments:

mcm ni lah said...
This comment has been removed by the author.
mcm ni lah said...

subhanallah,.. kesian tengok baby tu,. i follow you,.

Miecyber said...

Amazing....

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas