super boy

Budak magnet, ni nak jadi super boy

A 7-year-old Serbian boy named Bogdan is making international news for an apparently paranormal (though not terribly useful) ability.



pengantara alien

yang ni tak magic, yang ni pula pun tak pelik

kompilasi kucing bermata satu

Comments

Facebook Comments

2 comments:

mcm ni lah said...

ermmm tak nampak,. dah refresh pun tak nampak gak

Tanakwagu said...

@mcm ni lah cuba lagi, ada tu. banyak yg pelik ni selepas blogger maintenance tempoh hari

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas