[18SX] Menyusukan Babi

Perhatian: Paparan ini dikategorikan sebagai 18SX. Tidak ada niat untuk memalukan sesiapa.Ia benar-benar terjadi pada masa lampau dalam masyarakat yang masih kuno. Pada ketika itu perkara seperti dalam video ini adalah perkara biasa dalam masyarakat mereka.

menyusukan babi



Video ini video lama, entah siapa yang merakam dan dimana ia dirakam, dikatakan bahawa ia berlaku di malaysia betul ka?. di awal video ada disebut "sia"

Breastfeeding pig by coiciu2004

sebenarnya banyak video seumpama ini yg 'mudah dijumpai' di alam cyber ini. sila awasi aktiviti internet anak anda.

Comments

Facebook Comments

8 comments:

amirfazwan said...

tiada beza..bayi | babi -.-

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

adess ..teruk2



excellence

Amirul Amin said...

takde keje betol..byk lg anak2 beratur.hehe

ken said...

lol... aneh nya..

virgo said...

"wek..dy nk bbi tu jd vm ank dy kowt..huhu..

nurhamizatulzullraooh said...

apa sebab rasionalnya berbuat demikian?nampak menjijikkan..kalau manusia bolehlah dikatakan anak susu ..kalau seorang bayi tu ibu kandungnya tak mampu menyusukan bolehlah mencari ibu susuan..yang peliklah

BHAIHAQI COOL said...

Asal aku x nmpk vid nyaa :(

asrul said...

x da plugin kot

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas