Anugerah Planet Muzik 2011 (APM2011) mengecewakan

Geram dengan Anugerah Planet Muzik 2011 (APM2011) yang disiarkan secara langsung di Astro tiba-tiba hang sejurus selepas Siti Nurhaliza menerima trofi kemenengannya (Artis serantau paling popular).

Anugerah Planet Muzik 2011, APM2011
Logo rasmi Anugerah Planet Muzik 2011 Singapore

Apabila disiarkan kembali paparan menunjukkan hanya kredit (para penaja dsb) yang kelihatan dan selepas itu tup..tup..Tamat.

perkara ini menimbulkan kemarahan penonton serata dunia dan boleh dirasai di melalui update di twitter.

Antara perkara yang membuat penonton fadeup ialah:

  • sound system yang teruk
  • pentas tidak cantik
  • pencahayaan tak menarik.
  • tiada siaran langsung di Indonesia
  • persembahan Faizal Tahir yang sumbang
  • tak happening langsung
  • membosankan

geramnyee...Anugerah Planet Muzik 2011
geamnyeee.... 

katakunci APM dan APM2011 trending di negara Singapura,Malaysia,Worldwide kecuali di Indonesia. selepas berakhirnya siaran langsung yang ditamatkan secara tiba-tiba kata kunci #suria pula menjadi trending.

Sebab-musabah tidak diketahui secara tepat namun daripada sharing d twitter dapat dirumuskan kemungkinan penyebabnya:

  • tak cukup bajet
  • sabotaj
  • power trip
  • ribut d singapura


dikhabarkan bahawa pihak astro akan menayangkan ulangan penuh Anugerah Planet Muzik 2011-APM2011 ini pada Ahad (17.07.2011) jam 3.00 petang.

nota: akan diupdate jika ada tambahan..selamat membaca blog ini.tq

p/s: siapa yang tak tahu apa itu trending,twitter join dulu d twitter.com baru faham :)

Comments

Facebook Comments

5 comments:

Anonymous said...

memang teruk, tdpn start tengo pertengahan pastu x habis pulak..:( bad

Zura said...

xtgk..hehe...

Encik JI said...

tgk kjap je. hehe.

Tanakwagu said...

@Zura-x tengok knapa? sibuk ke?
@Encik JI x bagus pun

takpa ahad ni ada siaran ulangan,boleh nonton

ehem3 said...

jom like page nih.. http://www.facebook.com/pages/BENGANG-DENGAN-SIARAN-TERGENDALA-KETIKA-SITI-NURHALIZA-BERUCAP-DI-APM-2011/167691733300284

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas