Melaka-Jambatan 76 juta dibina menggunakan polyfoam

Melaka-Jambatan 76 juta dibina menggunakan polyfoam.
Apa itu polyfoam? lihat gambar


kenal tak benda ni? bila kamu beli tv,peti sejuk,monitor dsb ada span putih.

gambar2 berikut ini diforwardkan melalui email dan dikatakan berlaku di Melaka.
Tajuk email seperti ini,

Subject: FW: FREEKING NEWS! This brige is made from polyform...Melaka too maju liao..
dan dibincangkan hangat di forum ini,
http://forum.imalacca.com/viewthread.php?tid=1295

Dikatakan bahawa jambatan ini menerima peruntukan rm76 juta tetapi lihatlah hasilnya. kepada orang2 Melaka, sila verify maklumat ini, adakah ia benar-benar wujud di melaka.














kandungan email seperti berikut
Malaysia Memang BOLEH !!

Melaka bridge ¨¤ spend 76 Million to build this polyfoam bridge
Project start on 2008 end by Dec-2009
The external surface was cover by plaster ceiling for nice appearance meanwhile the supporting structure was empty shell & cover by polyfoam.
Just in case there is some fire out break …. The polyfoam will easily burn up & cause severe danger to user on the road.

What a wonderful idea for building a bridge.
I wonder which & who is the authority department to approve this wonderful project.

Shall we apply for genius world record for this outstanding achievement ????
This is the impact of corruption, RAKYAT di-dahulukan & di-utamakan.

sesiapa yag tahu lokasi ini tolong verified ya. tak salah utk memperbetulkan maklumat jika tersalah info.


Comments

Facebook Comments

7 comments:

Muhamad Zulkarnain said...

Check out "New Perfume Reb'l Fleur by Rihanna" from #Innit http://innit.nuffnang.com/view/1945471

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

jj said...

bila hendak baiki?

Muhamad Zulkarnain said...

koment anda dibalas : http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5414274998667409700&postID=169972429999553991&page=1&token=1313034982070&isPopup=true

Hans said...

wah
teruknya kerosakan jambatan tu

Jawab Online Survey Dan Tebus Ganjaran Yang Ditawarkan

HAFIZAL said...

hahaha...terbaik lah...harga 76juga

portugis said...

Korupsi la pemimpin ni. rm500,000 pun dah cukup,mana wang selebihnya.
dah la guna material yg tak sepatutnya

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas