Panas budak sekolah seks di bilik rumah sendiri

Dulu tajuknya begini "Panas budak sekolah seks di kebun getah" sekarang pula tajuknya begini "Panas budak sekolah seks di bilik rumah sendiri".

Adoii..memang rosak la anak2 muda sekarang ini, remaja abad ke 21 yang tidak disangka begitu cepat 'matang' dan mudah terpengaruh dengan persekitaran yang ganas,kejam dan perlakuan seks yang melampau serta dilarang.

cerita seperti tajuk diatas benar2 berlaku ketika ibu ingin mengejutkan anak perempuannya yang berumur 14 tahun (kira2 tingkatan 2) untuk bersahur namun ibunya tersentak apabila melihat seorang lelaki sedang tidu berada di bilik anaknya itu.

"Dia bagaimanapun terkejut apabila melihat ada seorang pemuda tidur bersama anaknya dan apabila ditanya, suspek mengaku sebagai teman lelaki anak gadisnya.

"Suspek warga Indonesia berusia 21 tahun itu juga mengaku melakukan hubungan seks dengan pelajar tingkatan dua tersebut," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

masih budak2 dah power :)

budak2 sekarang sudah pandai tentang selok-belok seks. selain merakam perbuatan mereka sendiri mereka juga tanpa segan silu berani membeli kondom. saya pernah terdengar budak2 seawal tingkatan 1 & 2 ketika pulang utk bercuti sambil berseloroh dengan kawannya mengatakan "beli kondom", "jangan lupa pakai kondom".

alahai kalau dah pandai beli kondom tu, tau-tau lah maksudnya, lg pun budak2 sekolah buat apa mahu beli kondom.

budak dalam kes ni pun power juga la sampaikan tertidur mati:
Katanya, suspek bagaimanapun tertidur keletihan sehingga tidak sedar ibu kekasihnya memasuki bilik untuk membangunkan anaknya bersahur.
budak sekolah panas


sekali lagi diharapkan agar ibubapa sentiasa mengawasi kegiatan anak2 sendiri dan tidak terlalu memanjakan sehinggakan menyesal di kemudian hari.

dalam kes ini lelaki indon tu x boleh disalahkan 100%, bagaimana dia masuk kalau budak perempuan tu yang benarkan.

berani buat berani tanggung:
Disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan iaitu rogol memandangkan anak mangsa masih di bawah umur.

Comments

Facebook Comments

4 comments:

dwaty said...

astaghfirullahulazaim...

Anonymous said...

mau jadi apa budak2 sekarang? x kenal undang2 n agama

Budak Sekolah said...

bila perasaan malu hilang dari seseorang... jangan kata budak sekolah... orang dewasa pun sama juga...

Anonymous said...

nabi xmngaku umat kalw cmny..

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas