Patutlah aku gagal

Lawak Matematik. Formula dah betul dah, tapi jawapan tu macam mahu perli

lawak matematik,jawapan kelakar
jawapan kelakar tapi benar

p/s; saya sudah lupa nama formula ini-semacam 'pengembangan' , 'pemfaktoran'

Comments

Facebook Comments

6 comments:

Magrib said...

owh.. pandai mengelat ea.. Wah! entry anda sngt cool, suka dan minat nk baca.. Suka dan follow anda ya..

Entry terbaru saya
Emma Watson got pretty legs
(18sx) Ramai suka anime sebab ini lah!
The most happiest women in the world

RinnAzrinah said...

bukan pemfaktoran eh?.. mcm pernah blajo gak formula nih dolu2...

Tanakwagu said...

Maghrib-buat photography ka?

rinnazrinah-klu x faktor apa ya

Magrib said...

yes i am.. photography masa lapang saja..

apitkiri said...

ni mats tambahan

Anonymous said...

study + no study = fail. maksudnya tak cukup study. kejap study, kejap tak study mmg kan fail.

study + study = 2 study . maksudnya cukup study. jd tak akan fail ;p

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas