Statistik yang aku tungu

Statistik yang aku tungu. sebenarnya bukan apa cuma mahu lihat statistik yang sebegitu rupa, just for fun la katakan.
*Update*

total pages views, traffik blog tinggi

namun dalam blog ini ada juga bercerita pasal nombor-nombor yang agak menarik untuk diketahui misalnya

he..he ni la yg saya maksudkan.. ya kilometer perjalanan blog ku ini.
atas saya captured pada 18 ogos 2011, bawah captured pada 30 ogos 2011. beza dalam 6666 visitorsdlm 12 hari.
mungkin selepas ini 88888,99999 dan 111111

salam blogwalking.... entery terdahulu dapat Page Rank 1

Comments

Facebook Comments

3 comments:

M Firdaus Mohd said...

wah, hebatnya, yang kita ni nak dapat 150 UV dalam 12 hari pun agak sukar walaupun update hari2. tahniah2.

Tanakwagu said...

kejap lg capai la tu, no hal punya, slow2

Elih Japahar said...

tahniah! tak lama lagi sampai lah tu :) salam blogwalking jg

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas