Nikon DSLR turun harga

Nikon DSLR turun harga? biar betul. Ini lah harapan saya juga agar dapat memiliki salah satu model DSLR Nikon.

Dengan pengenalan Nikon 1 harap-harap lah harga DSLR ni turun, jangankan turun mungkin juga harga akan terus naik disebabkan brand yang amat popular ini.

Koleksi pilihan Nikon 1

Nikon 1 pelbagai pilihan
 Nikon 1 Viewfinder
Nikon 1 Viewfinder
 Sebenarnya Nikon versi kecil ini bukan hanya muncul pada abad ini kerana ia telah dikeluarkan seawal 1950 lagi.
Nikon tahun 1950an
Harga Nikon 1? Harga pasaran Malaysia tak jumpa lagi.lihat berikut
The basic Nikon V1 kit, with 10-30mm lense will costs an eye-popping £829, while the same lens with the Nikon J1 will costs £549.99. Sales start on 20 October, with more lenses and accessories to come later in the year.

Kepada peminat photography samada suka-suka atau professional anda mempunyai pilihan. Harga DSLR pun sangat2 lah mahal harapan agar ia turun dengan adanya versi kompak ini.

news Daily Express 09-11

Comments

Facebook Comments

5 comments:

Apit said...

wah kalau harga dia sgat murah , nak beli satu lah ! huhu info yg sngt bagus :)

Dr Zatiel Ismail said...

jadi rambang mata pulak

Ahmad Uzair said...

saya pakai eos 550d je hehe

Haz said...

nmpk cntik..tpi dh ada dslr dh..hehe

gaman said...

ada jumpa di kk plaza, harga lebih mahal dari dslr. harga lebih kurg rm1600

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas