Lee Chong wei juara terbuka Perancis

Lee Chong wei juara badminton terbuka Perancis kalahkan pemain jepun Kenichi Tago

Lee Chong wei Juara terbuka Perancis
BaAnner promosi Badminton Terbuka Perancis 2011


Yonex French Open Final
Selepas kalah dengan Chen Long pada Badminton Terbuka Jepun dan Denmark kini dia bangkit pada terbuka perancis dengan mata 21-16, 21-11 mengalahkan pemain jepun Kenichi Tago.

Masa terpantas
Perlawanan ini cuma mengambil masa selama 39 minit untuk Lee Chong Wei memenanginya. Mudahnyaaa...tapi pemain Jepun tu bukanlah pemain pilihan

Perlawanan ini adalah yang ke-11 buat LCW pada tahun ini dan 7 daripadanya adalah dimenanginya.

Kontroversi Lee Chong Wei bersara

Dikhabarkan bahawa Lee Chong Wei akan bersara selepas Olimpik 2012. Betul atau tidak kita tunggu lah nanti.

Comments

Facebook Comments

1 comments:

biT said...

sedih la pelapis takde..konpem badminton jadi macam bolasepak jugak nanti..=(

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas