Saiful Apek naik mahkamah pasal ganja

Saiful Apek naik mahkamah pasal ganja.

Si apek ni konform la ambil barang tu, dah lama dulu sudah banyak kontroversi dia mengenai dadah, cuma sukar untuk dibuktikan.
Maklumlah 'pandai makan pandai buang'.

Saiful Apek..Gitu Gitu


Humm..Saipul Apek pandai2lah ko cari peguam hebat ya. Dari segi hiburan, lawak engko masih the best punya.

Akhirnya Saiful Apek didapati positif dadah (setelah 2 tahun) Baca seterusnya

Comments

Facebook Comments

2 comments:

de engineur said...

artis ni tak habis2 dengan kontreversi dadah. Kalau pun tdk betul, sedikit sebanyak ini menjejaskan nama baik beliau sebab kerap sangat dikaitkan dgn benda tu!

apitkiri said...

kalau kerap sangat tu maksudnya,dia ada mengambil lah tu
saya yakin begitu

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas