Motorsikal Model Modenas Ace 115

Motorsikal Model Modenas Ace 115
Motosikal dan Enjin Nasional Sdn. Bhd. (Modenas) memperkenalkan model terbarunya untuk tahun 2012.
Ringkasan Spesifikasi:

  • 120cc
  • RM4600
  • Berteknologi Kawasaki
  • Penyerap hentak
  • Brek cakera 2 piston
  • Tangki minyak 5.3 liter
  • Sport rim
  • 4 kelajuan
  • Rotary
  • Lampu hadapan terang dan lebar
  • Model gabungan moped dan skuter
Photo Modenas Ace 115
    Modenas Ace 115,Motorsikal Buatan Malaysia
    Modenas Ace 115

    Modenas Ace 115,Motorsikal Buatan Malaysia
    Modenas Ace 115

    Golongan sasaran MadenasModenas Ace 115 adalah wanita,golongan berpendapatan rendah,muda mudi dan mereka yang sentiasa bergerak pantas serta kepada mereka-mereka yang bencikan traffik jam di waktu puncak

    Comments

    Facebook Comments

    16 comments:

    Anonymous said...

    Fuh tengok gayanya yang garang, kurang-kurag boleh pegi 140km/sejam, kalahleh lc135. he he he.

    Anonymous said...

    huuh ngam le.. kena ngap sebijik camni..

    TheKHAI said...

    Kalau saya beli mtr ni, first skali yang saya akan buat ialah tukar kepalanya dgn kepala yang ada lampu, eg GT, kalau boleh. Lps tu kalau drive waktu malam memang x yah nak jegil2 mata dah -.-

    Anonymous said...

    motor ni smart tapi engin kriss 120 aje. selalu karburator yg problem. adakah ini pun problem jgk

    Anonymous said...

    motor bi da cantik dah cuma sayang signal kat kpla rase x smart sikit la.Kalu ada disck kat blakang lagi smart.

    Tanakwagu said...

    @anonymous 11:02 ada brani ka?mesti ada skill baru mancho

    Anonymous said...

    modenas mmg terbaik.jgn dengar ape org kutuk.moto ape pn lbe kurang je.maintain elok, elok la.yamaha honda sym suzuki pn sama je.problem mcm2, tp org diam sbb branding dah kuat.mentaliti manusia mmg camtu.keep it up modenas.support produk tempatan.belilah barangan buatan malaysia.hahaha

    Anonymous said...

    aku setujuuuuuuuuu!!

    Tanakwagu said...

    Mesti sokong modenas, dekat kampung banyak pakai modenas
    masalah kenderaan ni sama sahaja,yg tak sama ialah berapa lama ia boleh bertahan sebelum rosak

    fiz said...

    maintain elok, tahan lama la tak rosak.kereta pun macam tu.aku dengar baca paper dah lulus test 20 000km atas jalan, dan ujian dynamometer 300jam, minyak enjin ok.boleh angkut satu la.tarbaik

    Anonymous said...

    bagus modenas,memang mantap harap dapat kuar ace 115 special edition lengkap dgn brek disk belakang dan tambahan lampu di kepala moto

    lilly3088 said...

    Modenas terbaik, ace blh jadi champ kalo faito, racing boy dll support part cam yamaha/honda. Hidup modenas

    Pokok Manggis Depan Rumah said...

    cantik moto ni..
    kene beli ni satu
    Pokok Manggis Depan Rumah

    Anonymous said...

    Gua sokong lu beb....kuasa kawasaki pn bleh tahan....body pn nmpak mntap...

    Anonymous said...

    aku dh angkat moto ni..mmg best..lampunya terang bila nunggang pd waktu malam. acceleration moto sgt mantap..berbaloi beli moto ni..

    wann jee said...

    moto ni aku dah angkut..try kat highway 120 je bole ..meter cut off..baru pulas sikit

    Post a Comment

    Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

    **Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

    ***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

    Print d baju, gelas, dll



    jangan terlepas setiap episod merlin season 4

    Saya seorang pekerja makan gaji
    48% = Depan Komputer
    /online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
    20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
    15% = Tambah nafas(merokok,sembang
    kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
    4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
    5% = Buat kerja(semalam)
    5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
    3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

     
    /*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
    Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
    Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
    Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas