Bersih 3.0-Melentur buluh biar dari rebung

Bersih 3.0-Melentur buluh biar dari rebung. Budaya yang mempengaruhi kanak-kanak. Kanak-kanak umpama kertas A4 yang putih bersih, terpulang pada kita untuk mencorakkannya.

bersih 3.0,bersih rally,perhimpunan bersih
Adakah ini yang patut ditanam dalam minda kanak-kanak?

Comments

Facebook Comments

2 comments:

ROJAK said...

takde kesalahan ayat pun kalau setakat bersih 3.0. mayb cikgu dia takleh terima, itu je

asi said...

setuju dengan rojak..cikgu tu yg melebih2

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Zaman Sekarang BITCOINNNN

FREE BITCOIN-MINING

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
http://www.linkwithin.com Skrol ke Atas