Bersih 3.0-Melentur buluh biar dari rebung

Bersih 3.0-Melentur buluh biar dari rebung. Budaya yang mempengaruhi kanak-kanak. Kanak-kanak umpama kertas A4 yang putih bersih, terpulang pada kita untuk mencorakkannya.

bersih 3.0,bersih rally,perhimpunan bersih
Adakah ini yang patut ditanam dalam minda kanak-kanak?

Comments

Facebook Comments

2 comments:

ROJAK said...

takde kesalahan ayat pun kalau setakat bersih 3.0. mayb cikgu dia takleh terima, itu je

asi said...

setuju dengan rojak..cikgu tu yg melebih2

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas