Si Penipu besar

Salam

Wednesday, October 24, 2012 12:19 AM
From: "Mrs. Hayati" teddonohue@comcast.net Add sender to Contacts
To: "Recipients" teddonohue@comcast.net 
Salam hormat.

Dengan izin dan limpah dan kurnia Yang Maha Kuasa saya masih lagi berpeluang meneruskan hidup ini.Walau saya tahu entah esok atau luasa masa akan datang dan saya akan dipanggil untuk menemui yang Kuasa. Saya tahu hari demi hari kondisi tubuh saya semakin lemah dan penyakit cancer yang saya tanggung semakin parah .Saya pasrah pada ajal dan maut tapi sebagai manusia ada hajat yang tidak kesampaian. Bagaikan tak terasa begitu cepat masa berlalu tannpa saya dapat mengejarnya Sebagai insan biasa di bumi ALLAH saya tahu saya tak dapat lari dari melakukan kesilapan .Hari demi hari berlalu dan saya tetap seperti dan doktor juga memberitahu yang saat itu semakin dekat.Seperti yang saya katakan saya reda Tiada apa yang tinggal hanya lah sedikit harta yang akan saya sumbangkan untuk bantuan kemanusiaan kepada yang memerlukan dari saya dan juga allahyarham suami mandangkan kami tidak mempunyai pewaris.


Saya tidak mengharapkan apa-apa sebagai balasan cuma dengan izin ALLAH sedikit sumbangan yang akan saya salurkan ke jalan yang benar akan menjadi amal jariah untuk saya dan Almarhum suami insyallah. Dana simpanan kami sebanyak £ 2,000,000.00 (Dua Juta Great Britain Pounds) telah saya berikan amanah dan kuasa kepada peguam saya untuk menguruskan hal selebihnya sehingga ianya dapat dipindahkan kepada pewaris saya yang amanah dan bertanggungjawab demi menunaikan niat saya dan arwah suami saya untuk membantu projek amal kepada yang memerlukan.Harapan saya ianya dapat dilakukan sebelum saya menutup mata.Semoga ALLAH SWT memberi petunjuk dan membantu kita bersama-sama melakukan amal jariah......Amin...
Sekian,

Puan Haryati Ahmad.
From: Malaysia.
Email:haryatiahmad80@yahoo.com

*jangan terpengaruh dan terpedaya dengan manusia macam ini.

*ketara mamat indon la penipu ni, lihat perkataan "Kondisi"

Comments

Facebook Comments

1 comments:

Anonymous said...

jangan suka menjelekkan atas nama negara, suku, dll, akan banyak yang tersakiti, saya juga ingin mengingatkan saudara, hanya sedikit dengan bahasa kami dan banyak kata-kata melayu khas malaysia anda katakan itu orang indonesia, saya rasa anda sangat naif.

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Zaman Sekarang BITCOINNNN

FREE BITCOIN-MINING

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
http://www.linkwithin.com Skrol ke Atas