Murah (RM3): Iklan Produk/Web anda di sini

Cara-cara Mengiklan Produk atau Laman Web di http://cakap2u.info

Pakej A
Lokasi: Sidebar (sebelah kiri)
Ukuran:125x125 pixel
Jenis Kandungan: Grafik dan teks- pilihan /design sendiri (perkhidmatan design tambah Rm10-sediakan gambar dan ayat2 promosi sendiri)
Harga iklan: RM5 sebulan 

Pakej B
Lokasi: Top Sidebar
Ukuran: 200x200 pixel
Jenis Kandungan: Grafik- pilihan /design sendiri (perkhidmatan design tambah Rm10-sediakan gambar dan ayat2 promosi sendiri)
Harga iklan: RM10 sebulan

Pakej C
Lokasi: Main content (atas post )
Ukuran: 336x280 pixel
Jenis Kandungan: Grafik- pilihan /design sendiri (perkhidmatan design tambah Rm10-sediakan gambar dan ayat2 promosi sendiri)
Harga iklan: RM15 sebulan

Pakej D
Lokasi: Header
Ukuran: 728x90 Pixel.
Jenis Kandungan: Grafik- pilihan /design sendiri (perkhidmatan design tambah Rm10-sediakan gambar dan ayat2 promosi sendiri)
Harga Iklan: RM30 sebulan

Pakej Special
Lokasi: Artikel yang tertentu
Jenis kandungan: Text Links tidak melebihi 15 patah perkataan (lagi pendek lagi berkesan).
Harga iklan: Rm3 sebulan untuk satu artikel yg anda pilih. *Teks sahaja

Keterangan lanjut Pakej Special:

i. Dalam blog ini terdapat pautan iaitu 7 Topik Terpanas Minggu Ini, anda boleh memilih mana-mana satu tajuk yg anda suka untuk meletakkan iklan teks anda diakhir artikel.
ii. Topik terpanas atau popular ini adalah dipilih secara automatik oleh sistem blogger berdasarkan berapa banyak kali dibaca oleh pengunjung sepanjang minggu(biasanya 7 topik dipilih).
iii. Dalam blog ini juga terdapat pautan iaitu artikel yang Paling Banyak Mendapat Komen dari pembaca maka anda juga boleh meletakkan teks link anda diakhir sesebuah artikel.
iv. Satu artikel satu iklan(anda boleh meletak 2 atau 3 iklan dalam satu artikel)

Cth pengiraan:
Sekiranya anda mengiklan dalam ketujuh-tujuh artikel dalam Topik terpanas minggu ini maka Rm3x7=Rm21 sebulan.
*Pakej ini sangat direkomen sebab harga amat murah dan berbaloi (sekalipun banyak meletakkan iklan) kerana menjadi ‘tumpuan’ pengunjung.

*Polisi kedudukan iklan-siapa dulu dia diatas.

Cara pembayaran:
Melalui payment gateway Paypal atau Interbank transfer atau Bank-In ke Clickersmedia No. Akaun 10016010067068 (Bank Islam).Bank-bank tempatan lain boleh bertanya jika kami ada akaun.
Dalam Paypal ada pilihan untuk pembayaran dalam Ringgit Malaysia, jika tidak menjumpainya gunakan pertukaran matawang asing semasa yang ada di internet.
Pengesahan pembayaran: Jika menggunakan Bank-in atau ATM transfer sila emailkan bukti pembayaran ke winmsk2001@gmail.com.Selepas disahkan iklan anda barulah akan disiarkan bermula tarikh tersebut.

Mahu sambung Iklan anda?
Jika berminat lagi untuk beriklan disini, sila buat pembayaran seperti dinyatakan di atas seminggu sebelum tamat tempoh (contoh 23hb setiap bulan). Jika tidak menyambungnya, iklan anda akan dibuang pada ruang iklan setelah tamat tempoh sebulan.

*Jika anda berminat untuk mengiklan selama setahun dalam mana-mana pakej diskaun 20 peratus ditawarkan. Cth. Rm5x12=rm60 (biasa) rm48(selepas diskaun)

Iklan Heat Map

Data-data yang boleh membantu mempromosi produk atau website anda?
A. Page views mencecah 20,000-30k sebulan.
Nota: Statistik daripada blogger.com

Statistik daripada Nuffnang

B. Kebanyakan traffik datang dari enjin carian google
Statistik daripada blogger.com

C. Blog ini adalah mudah dicari melalui search engine terutamanya google.
D. Backlink setakat ini 582 1070
E. Semua post/artikel/gambar adalah ditulis dengan cara mengoptimumkan SEO, sebab itu kebanyakan traffik datang dari search engine.
Cara-cara beriklan di blog/site http://cakap2u.info ini juga boleh di download disini (lapor jika link tidak ditemui)dalam bentuk pdf file untuk rujukan anda di masa depan. Anda pada bila-bila masa datang semula ke site ini dan mengiklankan produk anda sekiranya sudah ada.

P/S: Harga-harga berserta diskaun yang ditawarkan mungkin diubah (dinaikkan) dimasa depan. Sementara masih murah sila mengiklan sekarang.

Penafian:
Kami tidak menjamin jualan terhadap produk atau web yang anda iklankan. Di pihak kami akan sedaya upaya meningkatkan traffik pengunjung blog ini dari semasa ke semasa dalam pelbagai cara agar iklan yang anda pasang mendapat perhatian.

Jumlah klik yang anda dapat bergantung juga kepada kreativiti anda dalam menarik minat pengunjung melalui design iklan anda.

Polisi transaksi-wang tidak dikembalikan.

Perkhidmatan lain sila bertanya melalui email.

Selamat maju jaya.

Comments

Facebook Comments

Zaman Sekarang BITCOINNNN

FREE BITCOIN-MINING

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
http://www.linkwithin.com Skrol ke Atas