Askar Malaysia tiada perang hantar air

Syukur kerana tiada peperangan di negara kita Malaysia. Abang2 askar pun boleh la santai2 sikit. meggilap M-16, kasut, periksa status fb dan sebagainya.


Dalam Latihan melumpuhkan pengganas

DEFTECH-AV8 - pelancar roket

dalam keadaan darurat apa pun boleh dimakan dan minum


Abang askar bersama MIG29-N
Helikopter Nuri yang sudah pencen (digantikan dengan eurocopter)

Pesawat terbaru TUDM   SUKHOI buatan russia

TLDM sessi latihan serangan peluru berpandu

Kapal Selam Scorphene yang canggih-Teluk sepanggar Sabah



Mari kita tengo apa yang dibuat oleh askar Malaysia ketika musim kemarau. jeng...jeng... ya menghantar bantuan air tangki ke kampung2.



Askar Malaysia hantar air tangki di musim kemarau
Askar Malaysia hantar air tangki di musim kemarau


terima kasih ya pak.

Comments

Facebook Comments

4 comments:

Thristhan said...

Wow, that's so cool. So many cool weapons, my favourite is the fighter jet :)

sabree hussin said...

hopefully tak ada lah sampai nak kena guna semua senjata2 tu semua.. lebih cintakan keamanan dari peperangan

apitkiri said...

@sabree hussin aku suka omen kau, setuju sangat

HAFIZAL said...

tahniah.....

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas