Harga duit syiling lama

ha..ha.. lagi lagi duit syiling atau duit siling lama tapi belum cukup antik

duit syiling lama

Keywords carian

duit syiling
duit syiling terbelah
duit syiling lama
duit 1976 lima puluh sen
syiling lama yang istimewa
duit syiling lima puluh sen 1976




Lain-lain perbincangan

Comments

Facebook Comments

128 comments:

Here4U said...

where is this?

Tanakwagu said...

not sure, i got from friend in kota kinabalu

cancerious said...

erm...is there anybody dat still wanted to buy this old coin??...

gimbadi said...

masih ada ka ni pembeli. kalau ikut harga diatas saya blh dpt dlm 20k

Anonymous said...

saya ada duit syiling RM 1..perak..tahun 1971...
klu berminat...bleh call saya 0133603404

Anonymous said...

sapa berminat nk beli dut america tahun 1875
harga boleh bincg

Anonymous said...

hai selamat petang..
saya ada duit siling lama2..
50sen 1968 yang terbelah..50sen yang tak ada terbelah..
20sen 1971..
kalau ada berminat mahu beli duit siling lama 2 kol me..
0105897487..=')

Alif said...

saya ada 5 ringgit tahun 1971... kalau berminat boleh call 012-3140160

BaByRiN said...

saya ada koleksi duit 20sen tahun 1968(1 keping),1979(1 keping),1971(1 keping),1973(2keping),1981(6keping),1982(1keping)...koleksi duit 50sen tahun 1971(1keping),1973(1 keping),1978(1keping),1980(1keping),1981(1keping)...dan koleksi shilling rm 1 tahun 1991(1keping),1992(1keping)....kalau berminat sila inform saya di facebook(Ladyrin khairin)

Anonymous said...

saya ada duit kertas japanese 10 & 5 lama,ada sapa tahu kat mana saya boleh jualnya?
email saya .
kamaruddin86@yahoo.com

Anonymous said...

saya ada duit siling 50 sen tahun 1973 dan duit siling 20 sen tahun 1976 jika berminat boleh hubungi saya 013-9195676

Anonymous said...

berminat duit siling 50 sen tahun 1973 dan 20 sen tahun 1976 email saya mailjej6288@yahoo.com

Anonymous said...

sya ada det sylin lama 50sen taon 71,73,80...20sen 73..10sen 73...beminat cal sye 0174341485

Anonymous said...

Salam dan Selamat sejahtera,saya ade menjual syiling lama daripada eropah (germany,belanda,italy), kepulauan mauritius, nigeria, africa selatan, india, Australia, Asia Tenggara...berminat email sultanrayza@gmail.com

mohd zulkifli said...

sy ada syiling 20 sen 1976 utk dijual dan syiling2 tahun lain. 019-2182479/zulrider@yahoo.com

Anonymous said...

saya ada banyak koleksi duit syiling dan kertas serta barang antik...anda yang berminat boleh hubungi saya -013-4607652 (jakek)

Anonymous said...

saya ada 10 sen 1976 dan 20 sen 1967,1968,1969,1970,1971 dan 5 sen 1967,1968 utk di jual jika anda yang berminat.Email: hsl_speed@hotmail.com

Anonymous said...

saya pun ada duit syiling 50sen lama yg tebelah pada thn 67,68,69..sapa2 yg berminat boleh hantar email

jejakasepi_10@yahoo.com

Fazli said...

siapa buyer dia sebenarnya?

Tanakwagu said...

@fazli
pasti ada pembeli tapi hanya mereka yang mempunyai hobi yang sama

Anonymous said...

saya ada syiling lama
5 sen 1971(1)
10 sen 1967,1973(4),1976(1)
20 sen 1969(1),1971(1),1973(9),1976(2),1977(1)
50 sen 1973
berminat hubungi 012-7729311( Azizan) atau
email : ammaraziz24@yahoo.com

Anonymous said...

saya ada duit syiling lama 50 sen terbelah tahun 1976 (1)
berminat hubungi 0138898100 atau
email : nippi_cma@yahoo.com

zura said...

saya ada duit 50sen 1976 dan 20sen 1973..berminat sila email saya zura611@yahoo.com

Anonymous said...

25 ringgit (syiling) tahun 1976 dan juga 10 ringgit (syiling) tahun 1976.
sapa-sapa berminat boleh email :Pito_shark@yahoo.com

crayon said...

aku ada syiling lima kupang taun 1976.. sapa nak
beli email aku wizcrayon[at]yahoo[dot]com

Anonymous said...

ak ada syiling rm1 1971... ada dlm 5 keping... info ak mne nk tolak... 0173910324

Anonymous said...

aku ade syiling 10 sen 1971..
condition UNC..
berminat kol aku..
0137727443

Anonymous said...

saya ada syiling rm1 rancangan malaysai ketiga belakang ada 14 bendera , minat text or call 0173786349

muhammmad ashwad said...

saya ada duit syiling suku sen,1/3 sen dan setengah sen,,kalo beminat sila telefon saya..0135781579 dan 0135798017

Anonymous said...

saya ada sylling rm1 kuning 1989, berminat call 0135531920

lakungan LK said...

saya ada duit syiling 50 sen berbelah tahun 1968 dan 1967...kalau sapa berminat hubungi saya 0138990507 or 0138799987

Anonymous said...

20 sen 1976 dgn 1973 laku lagi ke?????
kalau laku lagi teman ada....20 sen 1976 sekeping
1973 pon sekeping...hahhahahahhahahah...

Anonymous said...

saya ada duit 50sen 1967 berbelah sekeping...kalau berminat hubungi saya...0199270677

Anonymous said...

sy ad duit syiling 1280 thun.. sape bermint hubungi saye 'ikram' 0145227634... tak cye sape yg duk daerah kuala trengganu mri jumpe sy...

Anonymous said...

sya ade duit syiling taun 1945 dgn taun 1887 1cent berminat col sya k 0173714276

safura shafini said...

10,20,50,sen tahun 1988 kebawwah n keatas,,berminat nk beli contact me k 0179984099

Anonymous said...

semua org yg komen2 tu.. baik jangan jual duit siling lama kamu urg tu.kita sama2 simpan sampai 100 tahun.kita tapuk2 tu duit... biar bank negara bingung mana sudah tu duit lama2 tu.lepas tu biar dia org yang pelanyang mau tu duit.. harga mahal... ha..... baru la okey.. tahun 2012 semua duit kena tukar baru wang kertas & siling. fikir2kan lah...

Tanakwagu said...

@Anonymousbetulka 2012 duit m'sia kena tukar? kureng sikit info pasal ni
thanks.

Anonymous said...

sy ada 50sen tahun 1968 belah tengah untuk dijual berminat call sy 0142638390

Anonymous said...

saya ada duit syiling lama 1 ringgit tahun 1957-1977 1keping, 5 ringgit tahun 1971 1 keping dan 10 ringgit tahun 1976-1980 2 keping untuk dijual berminat call atau mesej saya 0133712787

Anonymous said...

saya ada duit syiling borneo tahun 1897..
tu brapa harga?

Anonymous said...

saya ada duit syiling pelbagai negara utk dijual

Anonymous said...

saya ada dui syiling pelbagai negara utk dijual
berminat sila email: d_pooh1402@yahoo.com

@dmin said...

saya pun ada syiling 50 sen 1968 belah tepi.
jika berminat hubungi saya 0138172868.

Anonymous said...

as salam..ayah saya ader duit yassin 9.sesiapa berminat nk beli sila hbgi 0193981461..

ardi said...

saya ada syiling 20sen tahun 1976, syiling 10sen 1967..sesiapa berminat bole hubungi saya 0123465343-ardi-

Anonymous said...

kat saya ada syiling 50 sen tahun 1967 ( belah tengah ) hubungi saya kalau berminat. 0134717178 - jan

Anonymous said...

syiling RM1 tahun 1993..berminat hubungi saya..0134717178 -jan

arekissaredan said...

sy ad duet syiling 50sen terbelah.. thn 1976
sy ngh cari byr.. nk jual dlm RM1000 kalo
ad buyer call 012 7569167 or email jjy_1007@yahoo.com or fb (jjy_1007@yahoo.com) nickname(ijamadan)

Anonymous said...

saya ada duit syiling 50 sen terbelah ada 10 keping.rm1 syiling ada sekeping.kalau berminat hubungi saya di nombor 0175199463.sapa cepat dia dapat.aku kt area sg.buloh.

Anonymous said...

saya ada duit syiling quin victoria (tahun 1872)dan king george VII(tahun 1907) berminat email kt bidi912@gmail.com

Anonymous said...

saye ade dwit syiling 1o sen taun 73 ngan 2o sen
taun 77,sape yg bermnat sile contact saye 0199010432,
saye tggl kat kuantan

Anonymous said...

hye saya ada duit lama borneo tahun 1903
sapa2x brminat blh hubungi saya di nombor 0178372741

Anonymous said...

duit syiling untuk di jual.
duit 50 sen 1967/1968(berlongkang) , seringgit syiling tahun 1981(warna perak) , seringgit ninth southeast asia games 1977 (warna perak), seringgit 20 tahun merdeka 1957-1977 (warna perak) ,5 sen 1971
king edward VII tahun 1903/1908 , Queen Victoria One Cent Straits tahun 1862 , Quenn victoria straits setelements tahun 1886 , George VI commissioners of currency malaya 1 cent tahun 1943(6 keping)/1945(2 keping) dan macam-macam lagi.

harga boleh runding
hubungi 0176885424

hery said...

saye ade 1 ringgit syiling untuk di jual .
berminat sila call 0104267023 .

hery said...

saye ade 1 ringgit syiling 1977 untuk di jual .
berminat sila call 0104267023 .

Anonymous said...

r

Anonymous said...

sye ade syiling 50sen terbelah tahun1967/1968 sesiapa yg berminat boleh hubungi-0148166660-nana

Anonymous said...

saya ada,duit syiling 1sen keris silang Tahun 1962,10sen malaya and british borneo,1957,1950, juga 1 sen empat segi commissioners of currency malaya 1945,wang kertas rm1 1976 masih baru tanpa kesan lipatan,2 keping 50sen 1986,1988,1971,1973,10sen dan 5sen 1968...Nego laet them go...Boleh usya harga sampai aq menyesal..

Anonymous said...

msg nber 0176224989,jgn call msg jep..

Anonymous said...

ade syiling 20 tahun 1968(1 keping), 1976 (1 keping) 1988(1 keping). .10sen tahun 1976 (1keping), 1981 (1keping), 1982 (1 keping)

Anonymous said...

ade syiling 20sen tahun 1968(1 keping), 1976 (1 keping) 1988(1 keping). .10sen tahun 1976 (1keping), 1981 (1keping), 1982 (1 keping)//zainita.nita@yahoo.com

Anonymous said...

semua penjual.... mana pembeli????

Anonymous said...

saya juga ada duit syiling rm1 keluaran khas edisi 20tahun merdeka tunku abdul rahman (1957-1977)
kepadada sesiapa berminat sila hubungi saya 01112449867

hafizul said...

sya ada duit syiling 1sen tahun1929 c.v.brooke sarawak jika bminat hubungi sya 085407148/0135759584

Anonymous said...

Saya ada duit siling lama 1 Ringgit, Rancangan Malaysia
Ke-4, 1981-1985, Gambar Tun Hussein Onn. Berminat sila
email rosmonia@gmail.com.my. Harga boleh runding.

Anonymous said...

sy ada duit siling lama dri china n hong kong...yg china ad taun 1884..harga smua duit yg sy nk jual 5ribu jew...smua duit lma sy bg dgn harga 5rbu...duit siling sebesar buah duku...klau berminat hubungi sy 0142248436..sy dri melaka...

Anonymous said...

SAYA NK BELI DUIT SYILING 50 SEN TAHUN 1976 CALL/MSJ SAYA SECEPAT MUNKIN 0193520131

Anonymous said...

sy nk bli syiling 50 sen thn 76 call sy skrg,atau email maznoresham@yahoo.com call now!0193520131

Ady said...

As'salam...
Saya pengumpul koleksi syiling lama2 dlm pelbagai Tarikh..Dlm koleksi saya
ada segelintir saje yg kekurangan;

1969-10sen
1970-10sen/50sen
1972-10sen/50sen
1974-10sen/20sen/50sen
1975-50sen
1976-50sen
1983-5sen/20sen
1984-10sen/20sen
1985-10sen/20sen
1986-10sen/20sen
1987-10sen
1995-20sen
1996-20sen
1999-20sen
2003-20sen
2006-50sen
Ssiapa ada mnyimpan syiling tersebut dan berminat untuk menjual,sila hubungi saya..harga mati RM200 setiap 1 keping..

Saya-Ady
Call-0133909800

NaimProject7 said...

Salam..aku ada syiling lama dr luar negara.
Khas utk Penggemar syiling tegar.
Senarai syiling ;
1. Syiling 50 sen Australia queen elizabeth II tahun 1980
2. Syiling 1 sen China kuno
3. Syiling 1 fr Helvetia tahun 1992
4. Syiling 20 sen brunei tahun 1988
5. Syiling 5 sen singapore tahun 1976
6. Syiling 100 dinar bahrain tahun 1995

Harga boleh runding.
hubungi saya di no 012-5443009 (Naim).TQ..

Anonymous said...

sye ade 50 sen thun 1973,77,78,81,82,83,84,85,86,87, dan 88..
20 sen thun 68,71,73,76,77,79,80,81,82,88..
10 sen thun 68,71,73,76,77,79,80,81,82,88..
sye x jual mahal,xbwh rm 50 dan x lebih rm 100..boleh runding..
017-3452446(emi)

Anonymous said...

askum....saya ader 1 ringgit tahun 1957-1982(25 tahun merdeka) gambar tunku abdul rahman,50 sen terbelah pun ader tahun 1967,1ringgit tahun 1959-1979 pun aku ader, 1 ringgit tahun 1401 pun aku ader tulisan jawi...berminat kol aku---izzwan +0174511104

Anonymous said...

asalamualaikom.siapa nak beli coin lama.1 dollar britsh tahun 1898....harga hanya 30k jek....free give.1 cen kotak tahun 1943...urusan.0177745119.call.no taxt msj.

Anonymous said...

sy ada syiling 10 sen thn 1967 dan 1968
syiling 20 sen 1976 utk dijual.
sy juga nak jual duit kertas RM50 no siri NM3989878.
Kalau duit kertas negara luar ade ke yg nak beli?
duit kertas indonesia 5 ribu rupiah tahun 1992 no siri
PTM141998, duit kertas india 10 rupee no siri 4JK 798746
depan gambar mahatma gandhi belakang gmbr tiga jns haiwan
sesiapa pembeli yg berminat boleh call or msj
0177536330.TQ.

Anonymous said...

nak cari pembeli duit lama.....susah la saya nak cari lama dah post kat wall org tapi tak pernah dapat respon.....di mana ahhh nak cari pembeli duit lama ni......

Anonymous said...

aku ada buyer pembeli duit syiling lama.. kalau korang nak jual, bolehlah bertanya kpada saya. 0149903932.

azman72 said...

Wang MALAYSIA (saya ada 1971 RM 5 TUNKU ABDULRAMAN RUTERA AL-HAJ)(50 sen,20 sen,1 sen,,,1971)(50 sen,20 sen1 sen,,,1976)(RM 1 ulang tahun ke 25 kumpulan wang simpanan pekerja,,1977)(RM 1 NINTH SOUTHEAST ASIA GAME,,1948)(COMMISSIONERS OF GURRENCY MALAYA)
Wang BRUNEI(SULTAN OMAR ALI SAIFUDDIN III,,berparit,50 sen,20 sen,10 sen,5 sen,tahun 1967)
(SULTAN HASSANAL BOLKIAH ,,berparit,50 sen,,1989,1984,1979,1971)(20 sen,,1987,1984,)(10 SEN,,1987,1983,1980)(5 SEN ,,1981,1976)
Wang SINGAPORE((20 SEN,1972,)(10 SEN,,1978,,1971)
Wang HONG KONG (Five dollars ,1984)(one dollars 1978)(Fifty Cents,1973),
(THE COMMEMORATE THE CORONATION OF H.M QUEEN ELIZABERTH II, 2ND JUNE 1953)
Kalau sesiapa berminat hubungi saya ke nombor 0135677207

Anonymous said...

sy ada duit syiling lama utk di jual,

1. tahun 1930 nilai 2 1/2G dr negara nederlanden
2. tahun 1817 dr hispan
3. tahun 1884 nilai 20 G dr negara mexicana
4. tahun 1884 nilai 20 G dr negara united maxxico america
5. tahun 1734 dr hispan
6. ada duit gambar org jepun kepala botak

Ada beberapa jenis duit lg dr luar negara,
harga boleh bincang jika beli banyak.
minat hubungi sy 013-9468777

Anonymous said...

saya ada 50 sen berbelah tepi...tahun 1967,1968.....saya jual murah....siapa mahu sila kol no ni...0126753776

Anonymous said...

aku ade duit brtarikh 1789-1797..cntik lg..berkilat..tp duit ni xde nilai die..ade tisan je kat blkg die mcm penghargaan utk george washington..pe bnde tu eh..??spe tau email kat syilinglame@yahoo.com

massitah said...

saya ada syiling tunku a.rahman rm5 1971... kalau berminat call 0147254973

Anonymous said...

SESIAPA YANG BERMINAT DGN SYILING LAMA KING EDWARD 1904 HARGA RM550 BOLEH TAWAR..HUBUNGI ZANA 0127191084.

Anonymous said...

hai salam semua collector, saya ada duit syiling lama brunei kurun ke 13 dan duit sabah lama kurun ke 18..BERMINAT???boleh email terus kepada saya di Nourafienie_87@yahoo.com. HANYA UNTUK SERIUS BUYER!!!Tq.

Anonymous said...

saya ada duit syiling lama 50 sen terbelah tahun 1976 (1)
berminat hubungi 0173250225 atau
email : bob_praba@yahoo.com

fahmifadzila said...

salam..saya ada duit syiling 5keping duit syiling lama..
1)duit yasin7@wali7 tahun tak tahu,angaran ratusan tahun..
2)duit CAROLUS(IIII),tahun1801..
3)syiling seringit,tahun 1959..
4)syiling siringit 1971..
5)syiling seringit 1995..
boleh datang jumpa saya,untuk tengok barang ni..harga saya tak berani letak
berapa,datang tengok dulu..harga boleh di bingcangkan..
gambar tak sempat nak upload,sory..
area kuala terengganu..

Anonymous said...

kamik ada duit siling lama 50cen thn 1955 berminat
hubungi di no/0105121962

Anonymous said...

sy nk letgo 10sen 1972 dan 50sen 1975...
Harga 15k saja...bolehla nk nego skit...
sapa cpat dia dpt...
cll 0174513304

Anonymous said...

syiling yasin1 gmbr bhtera dan rama2 brkalimah tuk djual.area phg.call 0129599924.

Unknown said...

salam..
tuan, boleh saya tahu, list harga ni dari siapa?
duit 50sen tahun 1989 dan 2000 mahal?
saya ada 4 keping.
kalo tuan mau boleh email saya. (proxy.seven@gmail.com)

Tanakwagu said...

Unknown

harga ini tidak fixed,w/bagaimanapun barang antik akan sentiasa naik,terpulang kepada pemilik & pembeli utk berunding

johan-jujur said...

yang TAK terbelah tengah

saya nak cari duit 50sen tahun 67,68, dan 69 yang tak terbelah tengah.
nak lengkapkan koleksi, sanggup beli rm10 sekeping.
SMS ke 06-6720070, nanti saya akan contact balik.

Unknown said...

salam..
nak lengkapkan koleksi peribadi saya...


-- 50sen tahun 1995.
-- 10sen tahun 1971.
-- 1sen tahun 1970.
kalo nak jual boleh email saya. (proxy.seven@gmail.com).
harga kita rundinglah ye.

tqvm..

Anonymous said...

50cn 1967.....sya ada,,,klau bminat?kol 0135719385

Unknown said...

aku ada nilai 100dinar tahun 1408masihi.duit arab zaman tokoh maal hijrah pertama di malaysia pd thun tersbut.kalau berminat kol aku..aku letak starting rm2k..0177228170

putra said...

10sen 1967,1 ringgir warna emas 1991 dan 1993 untuk dilepaskan harga terbuka...hubungi:0172763560

ucop17 said...

saya ada syiling penjajah inggeris tahun 1875 untuk dijual,rm1875.berminat call 0133762131

Anonymous said...

Sape ade 50 sen 1995.. ? Email @ carcasskiman_83@yahoo.com...

Anonymous said...

25ringgit lama sapa mau.murah2

Aquew Collector said...

saya ada duit rm50 tandatangan aishah n syiling 20sen tahun 1967, 1968, 1973, 1976, 1977, 1980, 1982 dan 1988 dan saya juga ade koleksi syiling 10sen tahun 1976, 1981 dan 1988.. terdapat juga koleksi 10sen dan 20sen...berminat sila email ke antaremail@yahoo.com...atau kol ke no 013-6900731...sape cepat die dapat..

aynnie said...

sy ade duit rm25 dlm bentuk syiling.. yg berminat sila hubungi aynnie_03@yahoo.com.my

aynnie said...

sy ade rm25 dlm bentuk syiling.. pd yg berminat bleh hubungi - aynnie_03@yahoo.com.my

nas said...

sy ad syiling lama.antaranya dr thun 1967..sesiapa yg berminat leh email ke nas_sasori01@yahoo.com..tq2!!

Anonymous said...

Saya ada beberapa duit syiling untuk dijual yang saya rasa terdapat permintaan .




Straits Settlements 1897 Queen Victoria ( 1 sen ) - harga tetap RM13000


Malaya and British Borneo 1954 ( 50 sen berparit ) - harga tetap RM 10000


Malaysia 1977 ( 10 sen ) - harga runding , murah !


Australia 1980 Elizabeth II - harga runding , murah !


Singapore 1981 , 1987(2 keping) 20 sen - harga runding , murah !


Liberty 1977 ( quarter dollar) - harga runding , murah !




berminat untuk beli , sms : 0108915246 (fik)

saya akan hantar gambar dan jika mahu , kita jumpa .

saya dari kajang , siapa cepat dia dapat .

Anonymous said...

"Straits Settlements 1897 Queen Victoria ( 1 sen ) - harga tetap RM13000"

wahh.. mahalnya bang..
agak-agaklah..
harga mcm ni smpai 7 keturunan pun takleh sampai lg..
market price baru rm2-rm5 je bang...

LamAlif~Perjuangan belum berakhir~ said...

Syiling RM 1 tahun 1971 dan RM 1 25 tahun merdeka tahun 1957-1982 utk di jual...boleh email atau sms di fuhgawz_ass@yahoo.com atau 0123492416

Anonymous said...

Salamualaikum saya ada syiling lama tahun 1945 nederlandsch indie 2 1/2 cent @ seperempat puluh rupiah. Berminat call saya dijual untuk harga yg berpatutan 0122436342 matteropong

Anonymous said...

Salamualaikum saya ada syiling lama tahun 1945 nederlandsch indie 2 1/2 cent @ seperempat puluh rupiah. Berminat call saya dijual untuk harga yg berpatutan 0122436342 matteropong

Anonymous said...

Salamualaikum saya ada syiling lama tahun 1945 nederlandsch indie 2 1/2 cent @ seperempat puluh rupiah. Berminat call saya dijual untuk harga yg berpatutan 0122436342 matteropong

hafiz said...

Sye ade syiling untuk dijual
1)50 sen berbelah tahun 1967
2)syiling 1 ringgit tahun 1971
3)20 sen tahun 1968,1980,1981,1982

Harga boleh runding
kalau berminat call atau mesej 0142247387

azrey said...

Salam 1M'sia,saya ada syiling 50sen berparit(gampit) ingin dijual keluaran tahun 1967,jika minat e-mail saya sakuragps@yahoo.com atau sms 0193355661

afizi azizan said...

salam 1 malaysia..
saya ada syiling lama rm1 edisi khas merdeka 1957
tunku abdul rahaman..masih tersimpan rapi dan berkilat..
berminat sila sms 0194062673, kena dgn harga,letgo..

Azmi Sapie said...

Saya ada syiling dollar australia tahun blakag 1897,1935 depan 1997 elizabeth 11 1sen canada thun 1978 1dollar singapura thun1988 dan syiling victoria siapa yang bermanat leh call 0172884069

Azmi Sapie said...

Saya ada syiling 1dollar australia belakang 1897,1835 depan 1997 syiling 1dollar singapura tahun 1988 syiling 1sen canada tahun 1978 syiling malaysia 30tahun merdeka siapa yang berminat boleh hubungi no 0172884069 ( mie )

Rohana Ya'acob said...

SAYA SEDANG CARI SEKEPING DUIT 50¢ TAON 1976 SEGERA.SY BLH BELI DGN HRGA BAWAH SERATUS.JIKA AD,TLG MSJ SY 019-6709333

wan man said...

Saya ingin menjual 50sen 1975 belah tepi.
MSG sahaja Khairul - *123108566. Harga buka RM3k..Nego

Anonymous said...

i ad beberape kping wet syiling lme...slah stu antarenyer taon 1807-++ dr british..pd yg bminat sle hubungi sy amy no fon 0147746481

arman syah said...

pada sesiapa yg ingin menjual coin 50sen tahun 1976 sila hubungi saya ASAP
shah: 017366 7349

edison peter said...

Sy ada syiling rm 1 tahun 1971..ori punye. Sape nk beli,contact sy 0197095030. tQ..

zam gon said...

Saya ada syiling thn 1967 duit satu sen yg x lekat magnet!!!
Syiling queen victoria suku sen 1/4 thn 1801.
Syiling king george 1/2 - 3/4 thn 1932.
Utk dijual.... Sape2 berminat msg org whatapps no nie....senang utk tgk pic... 010-5049487

Elson Choo said...

Saya ada 1971 $1 minat call ja 01118626206
Dan banyak lagi lain punya..kalau minat mau tengok call atau sms

Cheguavera Thaqif said...

Sy cari duit 50cen yg tak ade parit tahun 67 68 69..harge bawah seratus

Anonymous said...

aku plak ada syiling 50sen tahun 1976

Anonymous said...

Sy ada10 sen thn 90, 20sen thn 89 & 90, berminat emaikan di green09apple@gmail.com

Anonymous said...

sy ada syiling lama 50 sen 1968 yg trbelah tepi ni email sy hajaripin08@yahoo.com
tq..

Anonymous said...

saya nak tanya nilai harga duit 10 cent malaya and british borneo queen elizabeth the second tahun 1957 & 1961..

Anonymous said...

saya nak tanya nilai harga duit 10 cent malaya and british borneo queen elizabeth the second tahun 1957 & 1961.. sape tau harga & nk beli.. leh call 0122441391(eddy)

syakirin ismail said...

*syiling 1/2 cent n 1 cent queen victoria 1862,
* syiling 20 dan 10 cent king george the six tahun 1950,
* syiling 20 cent george vi king and emperor of india tahun 1943,
* syiling 5 cent queen elizabeth the 2nd tahun 1953
*10 cent king george & emperor of india
tahun 1926..

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas