Easy RHB

RHB Bank (Rashyid Hussein Bank) memperkenalkan Skim EASY yang berkonsepkan perbankan mudah dan cepat. ya seriously kelulusan mengambil masa 10 minit.

Tidak perlu mengisi borang (paperless), hanya bawa MyKad. selebihnya diuruskan oleh pihak RHB Bank.

Ketahui 10 hadiah mingguan RHB ..jom klik

Ada beberapa Easy yang ditawarkan oleh pihak RHB Bank antaranya Easy RHB ASB Loan atau Easy ASB. Pinjaman ini anda akan mendapat sejumlah wang yang akan di depositkan kedalam ASB atas nama anda. Ia adalah dalam bentuk sijil dan tidak boleh dikeluarkan sehinggalah tamat tempoh seperti yang anda mahukan(misalnya 10 tahun), kelebihannya adalah anda akan mendapat dividen setiap tahun dan dividen asb tersebut boleh dikeluarkan(digunakan). Loan ini adalah pinjaman ASB, sama seperti sebelum Easy diperkenalkan.

easy rhb asb loan,easy rhb branch,easy rhb personal loan,easy asb,rhb bank,rhb personal loan,rhb asb loan,bank rakyat
EASY RHB

easy rhb asb loan,easy rhb branch,easy rhb personal loan,easy asb,rhb bank,rhb personal loan,rhb asb loan,bank rakyat
EASY RHB
Sila periksa jadual pinjaman dan ansuran yang mampu anda bayar pasa pada gambar berikut.
easy rhb asb loan,easy rhb branch,easy rhb personal loan,easy asb,rhb bank,rhb personal loan,rhb asb loan,bank rakyat
EASY RHB

Easy rhb personal loan atau Easy Pinjaman Express pula adalah pinjaman peribadi untuk kegunaan peribadi, boleh saya katakan sesiapa yang  emergency Easy rhb personal loan adalah jawapan kepada anda untuk menyelesaikan masalah kewangan. Sebagai contoh kegunaan duit untuk berkahwin, membiayai persekolahan anak-anak, sakit tiba-tiba, membeli kelangkapan rumah dan seumpamanya


Easy simpanan mesra sama seperti saving.

Easy Kad Debit. Kad debit adalah serupa kad kredit, namun had pengeluaran kad debit terhad kepada berapa jumlah wang kita yang disimpan. Pengeluaran tidak boleh melebihi had tersebut.

Easy Insurance Kasih adalah insurance.

Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi pejabat RHB Bank atau bertandang ke pejabat mereka atau Easy RHB Branch(atau booth) yang berdekatan.

Kelulusan serta-merta(10 minit)?

Bergantung kepada data-data yang anda berikan kelulusan mungkin cepat atau lambat. 10 minit adalah ayat-ayat pemasaran. Masa 10 minit adalah masa yang diambil oleh pegawai bank untuk memasukan (key in) data anda dalam komputer.

Kelulusan dan jumlah pinjaman anda akan dinilai dari segi pekerjaan,gaji,pinjaman sedia ada misalnya-pinjaman rumah, kereta,pendidikan dsb.

Setelah selesai key in data, mereka akan mengatakan 'nanti kami telefon' (samada permohonan approve atau tidak). Jadi ayat-ayat marketing seperti kelulusan serta-merta adalah hanya gimmik  :).

"Marilah menabung demi keperluan anak-anak serta keperluan luar jangka"

Ketahui 10 hadiah mingguan RHB ..jom klik

Comments

Facebook Comments

18 comments:

Anonymous said...

aku adalah salah seorang yang pernah apply pinjaman peribadi easy RHB...
kalau nak apply, bawak sekali slip gaji 3 bulan dan statement bank 3 bulan...
keputusan approved atau rijek mmg akan diketahui terus pada waktu tu...
jadi, bile lulus, die akan suh bawah slip gji dan statement bank...
cume satu je, die ckp terus dpt duit, tu tipu... lepas lulus dan lepas submit dokumen tu, duit akn dpt dlm ms 7 hari...
kwn2 aku pun dh 3 org apply.. semua camtu..

Anonymous said...

betul tu. kena tunggu approve from KL pula daaa....

Anonymous said...

7 hari bekerja ka atau dalam tempoh seminggu?

Anonymous said...

saya pernah apply..dlm 10 minit terus dapat 10k..saya buat kat cawangan giant bkt tinggi

Anonymous said...

aku apply 10/11 hari ni 14/11 belum dapat tahu lg samada loan aku lulus ke tak ;p... means memng betul la lambat lg baru tahu result nye ;p

Anonymous said...

tg0k gak la.. klu gune dokumen cam payslip mmg la lambat sket proses dye.. tp klu gune epf statement/ ade loan ape2 sblom nie.. klu approve.on the spot leyh amik dwet.. :P

Tanakwagu said...

ada yg cepat ada yg lambat, entah bagaimana mereka menilai seseorang peminjam. ada kwn aku yg nampak ok tp rejek pula, pihak rhb pun x tahu apa masalah sebab dia x blacklist

Anonymous said...

Baru je approved RM13k. Memang boleh dpt duit immediately tapi temam adjust payment date to lepas dapat gaji...kalu sebelum gaki kacau beb...satu lagi kaji interest yg dikenakan. Loan ni senang approved senang jugak org tak bayar (NPL) jadik RHB pandai kabor mata peminjam dgn mengatakan interest dikenakan adalah reducing balance or based on outstanding...itu kalu payment cantik ...tapi kalu once ko dah terlewat bayo siap interest akan naik lebih dari 21% p.a. (setahun)...so kengkawan yg nak mula korek lubang tu berhati dan kalau tak da keperluan yg selalunya ikut nafsu (macam teman) tak yah pinjam meminjam ni..sekian terima kasih.

jjjr said...

apa saja yg perlu sebenarnya? ic ja ka? ada yg ckp kena bawa slip gaji laa.. etc.. tell me..

torowong_kopungit said...

@jjjr
slip gaji terkini,ic,salinan penyata kwsp
gdluck

Anonymous said...

Btol, diorg nak epf statement min 6 bulan, so kalo korang keje kurang 7 bln atau gaji xlepas, diorg akan apply melalui payslip. Apply melalui payslip mkn masa 5 hr bekerja baru dpt duit, tp kalo melaui epf on da spot dpt duit. Yg penting mesti bwk bank statement 3 bulan yg terkini n IC. Epf statement x pyh bwk sbb diorg akan print kt kiosk tu. Dia ckp kalo bwk statement pon diorg akan print blk kt ctu (procedure kot)..cheers.

Anonymous said...

nak tanya ckit...saya ada buat pinjaman asb loan.saya start uat pinjaman asb loan tu pada tahun lepas,bulan 9..so,kalau saya nak uat pinjaman peribadi boleh tak..

Anonymous said...

Saya pernah buat tidak pernah lulus !!!

Anonymous said...

Syrt apply loan easy rhb..kalau pkai epf pastikan cukop latest 6 month n syer pkerja melebihi rm170..kalau pkai epf n loan approve dlm sistem..boleh trus disburse duet on the spot.. Kalau pkai payslip kne tggu approver dr hq dhulu..kalau buat asb loan boleh proceed trus untk psonal loan..kalau nk topup psonal loan make sure after 6 month..kalau loan pnh decline boleh cuba lg sbulan..

mohamad haniza said...

nak tanye saya pernah buat loan dah dapat rm3000 pn dah lepas 6 bulan bayar so saya nak overlap pg apply dia kate decline..macam mane ye?

ATHIR AHMAD said...

Nak buat loan easy rhb hubungi sy Athir area Melaka 0172906810

ATHIR AHMAD said...

Boleh je dtg bw ic

amer imran said...

Kalau kontrak bole Mohon x. Elaun byar 600. Basic xda. Come see lebih 1500 Sebuah. Xda apa2 komitmen. Ptptn x ambil. Nk pinjam 3k dlm tmpoh 2thun. Baru kerja 9 bulan.

Post a Comment

Komen apa saja, tingalkan jejak anda :) samada melalui akaun google atau Facebook comments.

**Kalau boleh gunakan nama samaran cht john doe,babun,joyah... letih pulak nak jawab Anonymous ni! :)**

***link promotion semata-mata akan dibuang,klu nak advertise kami ada sediakan-harap membantu

Print d baju, gelas, dll



jangan terlepas setiap episod merlin season 4

Saya seorang pekerja makan gaji
48% = Depan Komputer
/online(fb,hmetro,cakap2u,papagomo,forum,...)
20% = Kopi time/lepak(pagi/petang)
15% = Tambah nafas(merokok,sembang
kosong,mengumpat,jumpa 'klien')
4% = Game ringan(pingpong,dart,karom)
5% = Buat kerja(semalam)
5% = Pura-pura sibuk(tungu jam punch card balik)
3% = Hantar & ambil anak(sekolah,nursery,etc...) = 100%

 
/*Iklan teks*/ /*iklan teks*/
Copyright © 2011 Bercakap dan berbagi | Powered by Blogger |Theme modify by EU
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes
Related Posts with Thumbnails Skrol ke Atas